Звоните с 10:00 до 19:00
ГлавнаяБлог → Камерон Діаз: 6 найкращих порад з книжки "Книга про тіло"

Камерон Діаз: 6 найкращих порад з книжки "Книга про тіло"

Автор:

Камерон Діаз: 6 найкращих порад з книжки "Книга про тіло"

Камерон Діаз в останні роки славиться своєю пристрастю до здорового способу життя, правильного харчування і відвертими розмовам про жіноче тіло. В 2014 році Камерон Діаз спільно з її подругою дієтологом Сандрою Барк випустила книгу «The Body Book» (Книга про тіло). Про всі секрети краси та правильного харчування акторки Камерон Діаз можна буде дізнатися з книги «Книга про тіло», яка вийде в українському перекладі вже наприкінці березня.

З цієї книги enotbook виокремив для вас 6 найцікавіших порад.



Тіште себе

«Я тішу себе. Я з’їла смажену курку вчора в вечері! Тому що я даю своєму тілу здорову їжу протягом кожного дня. Зранку я з’їла салат з томатами і гарбузом, тому якщо мені буде потрібно поїхати на вихідні з друзями поїсти смажену курку, то тут нема про що турбуватися. Я знаю, що 90% часу моє харчування збалансоване».

Саме тому акторка у своїй книзі радить не зациклюватися на своїй вазі. Якщо у вас є якась мета, то під неї ви підлаштовуєте своє тренування і харчування. Якщо ви бажаєте плаский живіт, то вам варто більш відповідальніше ставитись до свого харчування, про те це не означає, що тепер все життя потрібно харчуватися тільки зеленим салатом і водою.

Завжди знаходьте час

«Час – це одна з тих речей, яких нам завжди бракує. Іноді я можу годинами переглядати стрічку з непотрібними мені новинами на мобільному телефоні, а потім ловлю себе на думці «Що я роблю?».

Вся справа в пріоритетах. Камерон активно закликає правильно розставляти пріоритети. Якщо ми знаходимо безліч годин для інтернету, соціальних мереж та іншого, то як ми можемо говорити, що у нас немає часу на наше тіло? Це ж те, в чому ми живемо, і те, що ми є.

Не порівнюйте себе з іншими

«Колись я прочитала, що порівняння себе з іншою людиною – це жорстокий напад на самого себе, і це ж дійсно так і є»

Коли ви порівнюєте себе з кимось іншим, вам здається, що ви недостатньо привабливі, а саме це відчуття неповноцінності є негативною енергією! Краще спрямувати цю енергію на щось корисне, радить Камерон. Головне - прийняти своє тіло і перестати його соромитися. Якби ми завжди думали: "О, мене не хвилює те, що не можу скинути ще 10 кілограмів ... У мене вже здорове прекрасне тіло, якого не було ніколи, тому не треба мене порівнювати з іншими".

Колаж Диаз

Не приймайте раптових необміркованих рішень

«Я прошу жінок, замислитися над трендом, який зараз існує – видалення волосся лазером назавжди або ще якісь інші методи. Мені в цілому все одно, що ви робите зі своїм тілом, але задайте самій собі питання - що означає позбутися чогось на тілі на все життя?»

Камерон стверджує, що подібне бажання може бути миттєвим. Зрозуміло, що сучасні технології дозволяють зробити цю процедуру безболісно, але подумайте про себе через 15 років, закликає акторка.

Будьте активнішими

«Якщо ви день за днем відчуваєте втому, це може означати, що ви не висипаєтеся, неправильно харчуєтеся, п'єте мало води, або недостатньо рухаєтеся. Повноцінний нічний сон при правильному харчуванні і фізичній активності повинен забезпечувати вас зарядом бадьорості на цілий день.»

Камерон серйозно ставиться до профілактики, тому рекомендує не уникати аналізів і регулярних оглядів у лікаря. Саме ця звичка допоможе вам завжди бути в курсі того, що відбувається з вашим тілом, і вчасно приймати відповідні заходи, не чекаючи піку хвороби.

Підтримувати форму спеціальним раціоном

«Тепер я розумію, що значить правильно харчуватися і задовольняти усі потреби організму. Кожен день - різний: якщо сьогодні я займаюся спортом, то їм вуглеводи, які дадуть мені енергію. Якщо роблю силові вправи, то вибираю білки, які допомагають створювати мускулатуру.»

Після прочитання цієї книги вам точно захочеться послухатися поради 44-річної Кемерон Діас, тому що вона не змушує читачок сідати на дієту, вираховувати калорії або слідувати складним правилам. Здоровий спосіб життя може бути простим, якщо ми самі не будемо ускладнювати. Звичайно, можна заморочитися з правилами харчування за аюрведою, макробиотикою та іншим поважним і добре зарекомендованими системам, але для того, щоб добре себе почувати і відмінно виглядати, досить і простих здорових звичок.

Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий