Звоните с 10:00 до 19:00
ГлавнаяБлог → Must Read квітня 2017. ТОП-5 книжкових новинок від українських видавців

Must Read квітня 2017. ТОП-5 книжкових новинок від українських видавців

Автор:

Must Read квітня 2017. ТОП-5 книжкових новинок від українських видавців

Якщо ви не можете обрати цікаву книгу, то ми допоможемо вам підібрати ту книгу, яка справить на вас виключно позитивне враження та подарує незабутні емоції. В квітні на полицях книжкових магазинів з’явилися новинки в українському перекладі. Книги наведені нижче, дійсно варті уваги кожного читача.




Китайська модель

Китайська модель

На Заході політичні системи звикли ділити на «хороші» демократії і «погані» авторитарні режими. На думку Деніела Белла, нинішній політичний режим Китаю стоїть десь посередині між двома крайнощами. Він вважає, що так званий тамтешній комунізм останніми роками трансформувався в політичну меритократію. Чим характеризується «політична меритократія»? Яких вад цього режиму слід уникати? Які його беззаперечні переваги не можна ігнорувати і як їх успішно поєднати з демократичними цінностями?






Подив на тремтіння

Подив і тремтіння

Цю книгу написала бельгійська письменниця Натомб Амелі. Переклад українською зробив Віктор Шовкун. За роман письменниця отримала премію Французької академії. Роман зображує конфлікт двох надзвичайно різних культур – східної та західної. Головна героїня книги народилася в Японії і через деякий час захотіла повернутися, щоб працювати в компанії в Токіо. Незважаючи на те, що дівчина намагається бути корисною, провалля ментальності постійно викликає певні неприємності та непорозуміння між роботодавцями. Авторка викликає у читача різні емоції – подив, сміх, радість та навіть співчуття в деяких випадках. Цікавий факт – авторка після закінчення університету працювала у великій компанії в Японії протягом року.






Коли Марні була поручКоли Марні була поруч

Автором книги є Джоан Г. Робінсон, українською роман переклав Володимир Чайковський. Головною героїнею роману є сирота Анна, яка живе разом з названими батьками. Життя дівчинки доволі складне, тому що в школі дівчина не знайшла справжніх щирих друзів. Однак після подорожі в маленькому селищі Літл-Овертон на узбережжі океану її життя змінюється. Саме там Анна знайомиться з Марні, яка проживає у незвичайному Домі на болоті. Нова подруга постійно проводить час з Анною – вони граються, ходять в ліс, діляться секретами. Марні іноді поводить себе дуже дивно, тому часом Анні спадає на думку те, що її подруга Марні несправжня. Однак чи справжня Анна? Що ж так пов’язало двох дівчин, які зовсім не схожі одна на одну?





Лінива мамаСамостійна дитина, або як стати «лінивою мамою»

Книга написана Анною Биковою – психологом, вихователем та досвідченою мамою. В книзі автор відкриває деякі секреті про те, як бути не тільки люблячою мамою, але й жінкою. Важливо розуміти, що надмірний контроль шкодить дитині. Гіперопіка шкодить насамперед дитині, оскільки потім їй буде важко брати на себе відповідальність та самостійно приймати рішення. В книзі є користі поради щодо того, як навчити дитину порядку та засинати у своїй кімнаті, коли треба допомогти дитині, а коли варто дати їй спробувати самій. Також книга розповість вам, чому гіперопіка небезпечна для дитини і як перестати бути мамою-перфекціоністкою, а стати «лінивою мамою».





Дівчина Гік

Дівчина-ґік

Книгу про дівчинку-всезнайку написала Голлі Смейл. Головна героїня книги – Гаррієт Меннерс. Їй п'ятнадцять років і навчається вона в Лондоні. Гаррієт знає все, що завгодно, але вона не знає того, що повинна знати кожна дівчинка – як одягатися, гарно фарбуватися і спілкуватися з однолітками. Дівчині надзвичайно важко знайти спільну мову з однолітками, вона виявляється зовсім непристосованою до соціуму. Вона не така як всі дівчата її віку, вона читає не модні журнали, а Оксфордський словник. Однак в один день все може змінитися для Гаррієт. Дівчині випадає унікальна можливість стати обличчям відомого бренда «Бейлі». Книга розповість вам про те, чи вдалося дівчині перетворитися в справжню зірку світу моди зі звичайного підклітка. Також в книзі зображені любовні переживання героїні, оскільки вона знайомиться зі справжнім красунчиком. Чи залишиться Гаррієт собою? Особливість книги в тому, що вона написана на мові, характерній для сучасних підлітків.

Комментарии

  • Ліля 18.04.2017, 13:45
    Дякую за цікаву добірку. ще одна добірка весняних новинок https://goo.gl/ZXOdQG

Написать комментарий